Zonnehuisje Salie

Over dit natuurhuisje

Welkom bij ons natuurhuisje! Onze vier zonnehuisjes zijn vrijstaand, achterin ons landgoed gelegen langs een bospad, bij het boshekje. Je hond(en) mogen gratis mee! Op de begane grond vind je de eet-/zitkamer met open keuken, badkamer met apart toilet en een overdekt terras. Boven is de slaapkamer met uitzicht aan beide zijden op bos en de landerijen. Er is een slaapkamer met twee bedden en een grote zolderruimte met twee bedden.

Op het landgoed vind je ook ons retraitecentrum, hier geven we yoga- en meditatieretraites. De zonnehuisjes zijn te boeken vanaf drie nachten, vanaf de maandag of vrijdag. Handdoeken en bedlinnen zijn apart bij te boeken. Honden zijn gratis, en parkeren kan gewoon naast je huisje. Het is fijn als je de dag van aankomst wilt laten weten hoe laat je komt, zodat ik je even wegwijs kan maken! Contactloos kan ook als je dat liever hebt, er hangt een sleutelkastje aan de voordeur.

Natuur en omgeving

Uitkijken over de glooiende velden, omsloten door de bossen, wandel je hier direct het bos of de velden in. Naar de watervallen, de bron en de vennetjes. De uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Aangrenzend fiets je wat verder de Loenermark door, naar de Posbank of het Park de Hoge Veluwe met o.a. Sint Hubertusslot en het Kröller Möller museum. Verder zijn er veel, heel veel toeristische trekpleisters in de omgeving, zoals de Veluwse stoomtrein, recreatieplas Bussloo, Burgers Zoo, De Apenheul, Het Openlucht museum te Arnhem, Kristalbad, de Spelerij en klimbos Apeldoorn. Fietsen huur je op verschillende plekken in het dorp, zoals bij ‘Bike & Eat’ of ‘Van Ark’. In het dorp, op loop afstand, is een Spar en in aangrenzende dorpen Eerbeek en Beekbergen vind je de Jumbo, Albert Heijn en vele andere winkels alsook wekelijkse markten. (De markt in Eerbeek is op dinsdagen).

Prijzen beginnen bij: 300 per 3 nachten (+ aanvullende kosten)

Details

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Zonnehuisje Salie beschikbaar voor de geselecteerde periode.